Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/3/f/ponytailclub.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/3/f/ponytailclub.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692

Events

PonytailClub fungerer som eventkonsulent for både private og offentlige organisationer, foreninger og virksomheder. Og vi hjælper også gerne dig med at skabe en vellykket event. Du kan bruge os i hele processen; som sparringspartner, totalleverandør eller til booking af artister.

Vi samarbejder i øvrigt med de bedste lyd- og lysfirmaer herhjemme. Det betyder, at vi også kan rådgive dig, når det kommer til alt det praktiske og tekniske omkring valg af lyd- og lyspakker.

PonytailClub er musikleverandør for bl.a. stjernekokken Thomas Pasfall, eatmosfære v/ Jacob Ingemann og KrenKOK i Odense. Og vi samarbejder også gerne med det sted, hvor du skal holde din fest. Vi ved, hvordan musikken lyder bedst i slotssalen, lagerhallen eller i selskabslokalet.

 • Intet er for stort eller for småt for os. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi engagerer gerne de bedste DJ’s, musikere og livebands til din privatfest, reception, bryllup eller noget helt fjerde.

  Privatfester og mindre events
  Privatfester og mindre events
 • Lad os sammensætte programmet og stå for al kontraktforhandling med artister til din event, open-air, firmafest eller koncert. Kom med dine ønsker, så laver vi det bedste line-up til den skarpeste pris.

  Større events og open-airs
  Større events og open-airs
 • Vil du afholde events eller have planlagt længere perioder med DJ’s, livemusik eller solister, kan vi hjælpe. Vi rådgiver i forhold til musikprofil, kapacitet og budget. Og kan stå for alt lige fra vagtplaner til markedsføring.

  Caféer og mindre spillesteder
  Caféer og mindre spillesteder

Vi tilbyder

 • Events

  Solister

  Vi solorepræsenterer en håndfuld af de bedste solister, men har adgang til stort set hele den danske musikscene. Bare spørg.

  Read More
 • Events

  Livebands

  Vi giver dig landets bedste musikere og solister. Show i særklasse og musik af højeste kvalitet. Du skal bare vælge musiktema, så leverer vi festen…

  Read More
 • Events

  Lounge & dinner

  Lad lækker, stemningsfyldt musik komplimentere din reception eller middagsselskab. Fx med en pianist, trio eller DJ.

  Read More
 • Events

  DJ’s

  Vores professionelle og erfarne DJ’s sætter stemningen til dit arrangement. Uanset om det skal være blød lounge eller musik, der får taget til at løfte sig…

  Read More